Розроблення інформаційної системи для спектрофотометричного аналізу - Грицюк, Іванна; Safonyk, Andrii (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2021)
Проаналізовано основні види архітектури нейронних мереж та обрано оптимальну архітектуру для процесу визначення іонів заліза спектрофотометричним методом, розроблено схему нейронної мережі, проаналізовано точність навчання та обрано аналізатор даних нейронної мережі. Для тестування роботи та отримання даних досліджень було розроблено веб-інтерфейс з використанням JavaScript фреймворк Vue.js.