Узагальнена розв’язність псевдопараболічних інтегро-диференціальних рівнянь - Anikushyn, Andrii; Andaral, Anastasiia (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2023)
У роботі використовується метод апріорних нерівностей в негативних нормах для доведення коректності постановки початково-крайової задачі Діріхле для інтегро-диференціального рівняння псевдопараболічного типу з інтегральними доданками типу Вольтерра.