Швидкість збіжності нових алгоритмів для варіаційних нерівностей - Semenov, Vladimir V.; Kharkov, Oleh (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2023)
Досліджено збіжність алгоритмів для розв’язання варіаційних нерівностей в гільбертових просторах. Доведено лінійну швидкість збіжності алгоритмів екстраполяції з минулого та операторної екстраполяції для варіаційних нерівностей з операторами, що задовольняють умову типу узагальненої сильної монотонності.