Автоматизоване тестування сайту факультету з використанням Cypress - Краснокутська, Інесса; Дутчак, Ольга; Мартинюк, Ольга (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
У даній роботі досліджено важливість та ефективність тестування веб-сайту факультету математики та інформатики за допомогою наскрізних тестів та їх реалізація з використанням фреймворку Cypress. Це дозволило підняти стандарти якості та функціональності веб-ресурсу, забезпечуючи надійний користувацький досвід та ефективне виявлення та усунення потенційних проблем.