Обчислювальні технології для нелокальних початково-крайових задач гідромеханіки - Віктор, Ванін; Лебідь, Олексій; Черній, Дмитро (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Представлено обчислювальні технології на основі методу дискретних особливостей та їх застосування для нелокальних початково-крайових задач гідромеханіки в областях з різнотипними непроникними рухомими межами