Коригування проекту Канівської ГАЕС з урахуванням сучасних вимог енергосистеми України та захисту споруд - Галат , Вадим; Крайник , Вадим (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Викладено обґрунтування необхідності коригування проекту Канівської ГАЕС та основні напрямки цієї роботи. Розглянуті варіанти вибору основного гідросилового обладнання та захисту об’єкту від силового впливу