Архітектура інтелектуального IoT-пристрою відображення черги виклику клієнтів - Жуковський, Віктор; Зубик, Ярослав; Повшенюк, Андрій; Конарівський, Богдан (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
У роботі представлено архітектуру інтелектуального IoT-пристрою на базі мікроконтролера Arduino Mega 2560 із Wi-Fi-модулем ESP8266 для відображення черги виклику клієнтів на світлодіодному матричному дисплеї MAX7219. Розроблена система забезпечує безшумну комунікацію шляхом передачі повідомлень через локальну бездротову мережу. Особливістю проєкту є можливість голосового керування пристроєм за допомогою мобільного додатку Tasker, який виконує передачу даних із смартфона на мікроконтролер через протокол HTTP. The work presents the architecture of an intelligent IoT device based on the Arduino Mega 2560 microcontroller with an ESP8266 Wi-Fi module for displaying the customer call queue on the MAX7219 LED matrix display. The developed system provides silent communication by transmitting messages over a local wireless network. A feature of the project is the ability to voice control the device using the Tasker mobile application, which transfers data from a smartphone to the microcontroller via the HTTP protocol.