Моделювання гідродинамічних процесів у водоймах з ділянками поповнення течії - Кушнір, Олекса; Бомба, Андрій (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Дослідження присвячено узагальненню чисельного методу комплексного аналізу моделювання гідродинамічних процесів у водоймах, обмежених лініями втоку-витоку та береговими непроникними лініями. Наведено математичну модель, різницеву схему та алгоритм побудови гідродинамічної сітки і знаходження невідомих величин (потенціалу, функції течії, витрат, а також місцезнаходження ліній розділу течії).