Техніко-економічне обгрунтування допустимих рівнів надійності для гідромеліоративних споруд - Токар, Людмила; Панасюк, Ілона (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Проведено аналіз класифікації гідромеліоративних гідротехнічних споруд за двома ключовими критеріями: класом капітальності та класом наслідків (відповідальності). Запропоновано значення допустимих рівнів надійності для гідромеліоративних споруд залежно від класу капітальності та класів наслідків (відповідальності).