Розробка прототипу польотного контролера на базі мікроконтролера ESP32 - Семенко, Богдан-Роман; Мельник, Ігор; Христюк, Андрій (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
В роботі проведено аналіз ринку сучасних польотних контролерів для БПЛА. Проведений аналіз дозволив визначити ключові технічні вимоги до польотного контролера. Розроблено апаратну частину контролера на базі ESP32 з застосуванням додаткових необхідних технічних засобів. Здійснено адаптацію програмного забезпечення для стабілізації та управління польотом.