Оцінка придатності артезіанських свердловин Рівненщини для рибогосподарського використання - Basiuk, Tetiana; Мельничук, Віктор; Бровко, Галина; Столярець, Михайло; Дасов, Юрій (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
У статті виконано ревізійне гідрогеологічне обстеження самовиливаючих свердловин та території Рівненської області. Досліджені напірні підземні води не проявляють ознак виснаження і забруднення. Їхні дебіти та гідрохімічні показники перебувають у межах норми і засвідчують придатність артезіанських вод для рибогосподарського використання.