Розробка системи регулювання струму в електрокоагуляційній установці - Таргоній, Іван; Сафоник, Андрій; Ковальчук, Наталія (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
У статті представлено розробку системи автоматичного регулювання струму в електрокоагуляційній установці для очищення стічних вод. Запропонована система забезпечує стабільність електричних параметрів процесу, що дає змогу підтримувати оптимальні умови коагуляції незалежно від зміни провідності або складу водного середовища. Наведено опис електричної схеми, склад шафи автоматизації та принцип роботи системи керування.