Час безвідмовної роботи високонадійної напівмарківської системи двох ліфтів - Кушнір, Валентина; Кушнір, Олександр (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Наводяться кількісні оцінки швидкості збіжності функції розподілу напрацювання на відмову високонадійної системи двох ліфтів до показникової у припущенні, що інтервали робочого стану обох альтернувальних процесів мають показниковий розподіл. Також оцінюється гарантований час безвідмовної роботи цієї системи