Інтелектуальна система теплозабезпечення будівель із застосуванням технологїі цифрового двійника - Волощук, Володимир; Новіков, Павло; Степанець, Олександр; Захарченко, Анастасія; Білоус , Інна (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
У роботі представлено інтелектуальну низькотемпературну систему теплозабезпечення будівель, де впроваджено програмно-апаратний комплекс з реалізації технології цифрового двійника для вирішення задач оптимізації проектних та експлуатаційних параметрів системи для підвищення її ефективності (енергетичної, економічної та екологічної), а також діагностування стану роботи компонентів системи