Метод оцінювання невизначеності вимірювання електроенергії вузлом комерційного обліку - Vasylets, Kateryna (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2021)
Запропоновано метод оцінювання невизначеності відхилення величини показів лічильника трансформаторного включення від лічильника прямого включення за умови незмінного рівня навантаження одного з трьох вимірювальних каналів, який відповідає одній з фаз трифазної системи, причому струм двох інших вимірювальних каналів дорівнює нулю. Невипадкова невизначеність оцінюється з використанням теорії нечітких множин.