Програмування стану механічної підсистеми магнітолевітуючого поїзда - Поляков, Владислав (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2023)
Розроблено методику програмування стану механічної підсистеми магнітолевітуючого поїзда в його експлуатаційних режимах.