Ідентифікація координат імпульсних джерел забруднень стічних вод в кусково-однорідних середовищах числовими методами квазіконформних відображень - Бойчура, Михайло; Бомба, Андрій; Шатний, Сергій; Багнюк, Ольга; Іванчук, Наталія (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Підхід до ідентифікації імпульсних точкових джерел забруднень перенесено на випадок кусково-однорідного середовища за заданими координатами виявлення домішкової речовини та моментами часу її появи.