Визначення параметрів рухомого вікна для опрацювання сигналу віброакселерометра - Лимич, Василь; Федоришин, Роман (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Запропоновано метод опрацювання сигналу віброакселерометра для оцінки завантаженості кульового барабанного млина. На основі експериментальних спектрів синтезовано часові сигнали за допомогою оберненого перетворення Фур’є та визначено оптимальні параметри рухомого вікна для побудови спектрів методом швидкого перетворення Фур’є. Запропоновано критерій оптимальності, що поєднує точність відтворення спектральних характеристик та ефективність використання ресурсів мікропроцесорної системи.