Розробка системи місцеве/дистанційне керування дуттєвим вентилятором сушильної установки - Таргоній, Іван; Таргоній, Ольга (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Розглянуто розробку системи аварійного керування дуттєвим вентилятором сушарки. Запропонована система дозволяє здійснювати запуск, зупинку та контроль роботи вентилятора як безпосередньо на об’єкті, так і з центрального пульта керування. Описано структуру схеми автоматизації, принцип дії та використані компоненти. Реалізовано можливість протипожежного запуску після падінь напруги.