Доцільність застосування критеріїв ексергетичного аналізу для оцінювання ефективності об’єктів теплоенергетики - Некрашевич, Олена Василівна; Волощук, Володимир Анатолійович; Гікало, Павло Валерійович (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2021)
У роботі на прикладах представлено обґрунтування доцільності та переваги використання ексергетичних показників в якості ключових критеріїв енергетичної ефективності об’єктів теплоенергетики.