Техніко-економічне обгрунтування допустимих рівнів надійності для гідромеліоративних споруд - Токар, Людмила; Панасюк, Ілона (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Проведено аналіз класифікації гідромеліоративних гідротехнічних споруд за двома ключовими критеріями: класом капітальності та класом наслідків (відповідальності). Запропоновано значення допустимих рівнів надійності для гідромеліоративних споруд залежно від класу капітальності та класів наслідків (відповідальності).