Тарування трапецієвидного водоміру за допомогою HEC-RAS - Галич, Оксана; Данильчук, Роман (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Описується важливість проведення тарування трапецієвидних водомірів, методи тарування та складність їх проведення. На противагу лабораторному таруванню розглядається можливість отримання тарувальної кривої за допомогою програми HEC-RAS