Безпечне збереження конфіденційної інформації на серверах - Ochko, Oleksandr; Avruka, Irina (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2021)
Виконано реалізацію і розробку алгоритму для забезпечення безпечного збереження конфіденційної інформації на серверах.