Conceptual model of the information system for the automation of personalized email distribution - Джоші, Олена; Джоші, Артур (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2023)
A conceptual model and information system architecture for solving the task of automating personalized email distribution is proposed. Запропоновано концептуальну модель та архітектуру інформаційної системи для вирішення задачі автоматизації персоналізованої розсилки електронної пошти.