Експериментальне та комп’ютерне моделювання роботи трикутного водозливу - Галич, Оксана; Бєдний, Максім (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Описуються приклади широкого використання трикутних вимірювальних водозливів для визначення води в гідроенергетиці та в інших областях, пов’язаних з обліком води. Порівнюються результати експериментальних досліджень та комп’ютерного моделювання роботи трикутних водозливів